Every Journey Start With a Single Step

Halmstad Arena, 9-10 februari 2019

Halmstad Throwdown är södra Sveriges bästa arenatävling där nybörjare och Intermediate-atleter gör upp om segern. Inramningen och förutsättningarna för ett bra event är makalöstbra och läktarna ofta välfyllda. 2019 utökar vi till att arrangera två en-dagarstävlingar för att kunna ge fler atleter tid på arenagolvet. Är du sugen på att börja tävla i CrossFIt så är det här tävlingen för dig!

Information för dig som ska tävla

Workouts

Samtliga workouts släpps i sin helhet dagen innan tävling. En del teasers kan dock släppas veckorna innan, så håll utkik i våra sociala medie-kanaler om ni är nyfikna.

Alla lag gör 5 workouts och högst poäng därefter vinner tävlingen. 

Var beredda på att bli testade både styrke- och konditionsmässigt.

Vi förser er med all tänkbar utrustning som sticker ut från de ”vanliga”. Bälten, hopprep, handledslindor etc skall packas med av er själva. 

Schema

OBS – Exakta tider med heatlistor släpps dagarna innan tävling. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i schemat i samband med detta. 
 

Lördag – Intermediate

08.00: Briefing (obligatorisk för båda atleter i laget)
09.30: Start – WOD 1
19.30: Prisutdelning & avslut 

Söndag – Scaled

08.00: Briefing (obligatorisk för båda atleter i laget)
09.30: Start – WOD 1
16.30: Prisutdelning & avslut

Incheckning / Registrering

För att göra ankomsten till arenan så smidig som möjlig så ska alla atleter som ämnar deltaga checka in online. Möjligheten att checka öppnar klockan 00.00 måndag, den 4:e februari och stänger på torsdagen klockan 12.00. Därefter finns ingen möjlighet att checka in. Du är då räknade som ej deltagande. Du checkar in från din profil i Active Perfection. Du kommer också få ett mail direkt från Active Perfection med en knapp där du enkelt kan trycka för att checka in. 

Har du problem av teknisk karaktär med att checka in så ber vi dig att kontakta Active Perfection direkt på facebook: facebook.com/activeperfection

Dusch / Omklädningsrum

Då vi är på en sportarena så finns alla bekvämligheter tillgänliga. Lämna inga värdeskaer i omklädningsrumen. 

Mat

På arenan finns restaurang & café. Vi kommer ut med separat erbjudande gällande mat för atleter. 

Information för dig som är publik

Passa på att komma och titta på en av Sveriges absolut största och populäraste tävlingarna i fina Halmstad Arena! Publikbiljetter kostar som förköp 100 kr för 1-dags biljett och 165 kr för 2-dagars biljett. Är du under 18 år kommer du in gratis (leg krävs i dörren).

Halmstad Arena

Halmsad Arena är utan tvekan en av södra Sveriges mäktigaste idrottsarenor som varje år lockar tusentals åskadare till att hejja på alla makalösa atleter i Halmstad Throwdown. Halva arenan fyller vi som tävlingsområde medan den andra besöks av utsällare / samarbetspartner som alla bidrar till att maximera stämningen!

Hitta hit »

close

 
En riktigt proffsigt anordnad tävling, med spännande och roliga events både för atleter och publik. Bra planering, ffa med tanke på hur många lag som deltog totalt. Nästa år kommer vi med minst lika många lag!!
 
 
– Johanna, headcoach på Lådan CrossFit