Fun In The Sun

TanumStrand, Grebbestad. 8 - 9 juni

Allas favorittävling är tillbaka! Sommar och CrossFit! Vikter kastas och personliga rekord sätts när atleter från Sverige och Norge tar över hela sommarparadiset TanumStrand! Ryser du? Läs vidare!

Du kommer tillsammans med två vänner att ta dig an minst fem grymma välanpassade events. Givetvis med en del överraskningar. ? Ni kommer tillsammans med övriga Crossfit Sverige att njuta av äkta västkustmiljö – med allt vad det innebär!

100 mixade lag om tre atleter kommer att tävla, kämpa skratta, njuta och bo på samma ställe! På lördagkväll så erbjuds ni att få vara med på afterworkout och ladda med grym mat och sällskap inför dag två! Prisvärt boende kommer att erbjuda av https://www.tanumstrand.se/

OBS! Det räcker med att en person anmäler laget dvs ni behöver inte ha alla tre lagmedlemmar klara vid anmälan! Alla lag kör alla event under två dagar. OBS! 

Varje lag består av tre personer. 2 killar och 1 tjej eller 2 tjejjer och 1 kille.

Klasser

Öppen klass för alla där eventen håller en Intermediate-nivå och är skapta för att testa erat lags styrkor och svagheter. Varje lag ska bestå av antigen två killar och 1 tjej eller 2 tjejjer och 1 kille och ni behöver inte ha alla tre lagmedlemmar klara vid anmälan av laget.

Samma event, samma vikter och samma utmaningar men ni tävlar mot andra i samma ålder som er. Kravet för att anmäla ett lag till masterklassen är att sammanlagda åldern på lagmedlemmarna ska uppnå till minst 105 år under 2019. Varje lag ska bestå av antigen två killar och 1 tjej eller 2 tjejjer och 1 kille och ni behöver inte ha alla tre lagmedlemmar klara vid anmälan av laget.

TanumStrand

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar med 160 rum, 99 stugor och egen gästhamn. Hotellet, som är öppet året runt, ligger alldeles vid Skagerraks strandkant, och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och aktiviteter.

Den bohuslänska miljön är som skapad för bad- och SPAupplevelser. Sommartid besöker tusentals semesterfirare och barnfamiljer TanumStrand för avkoppling, lek och strandbad. Vårt inomhusbad, Stora & Lilla Blå med bassänger, vattenrutschbana och jacuzzi är öppet varje dag året runt. SPA Horisont erbjuder alla över 16 år behandlingar, SPA ritual och relaxytor med en spektakulär utsikt över Fjällbacka Skärgård.

Nivå på tävlingen

Intermediate


Vi förväntar oss att du hanterar de flesta rörelser med stång, hantlar, kettlebells etc.  Vikterna är även i Intermedieate-klassen reducerade jämfört med RX. I intermediate hanterar du flertal gymnastiska övningar.

Ej handstand walk / ej ring muscle ups / ej legless rope climb

Läs mer här: https://www.throwdownevents.se/standards/

Tänk på att nivån ska på denna tävling ses som riktlinjer. Känner du att du är lite “sämre”… kör ändå och du som anser dig vara fulländad “RX-atlet” är också välkommen att delta i Summer Throwdown dock så kommer vi se till lagets totala kapacitet och förbehåller oss rätten att diskvalificera lag innan start som vi anser håller för hög kvalitet.

close

 
Fantastisk välorganiserad tävling med roliga, kreativa och utmanande event! Lägg därtill underbara omgivningar, god mat och massor med glada likasinnade så kan resultatet inte bli annat än topp!
 
 
– Ann-Britt Nilsson, Athlete

 

Vi finns i Sociala Medier

Det som inte syns - finns inte

För oss är det självklart att ha kvalificerad sjukvårdare på plats under varje tävling. Vem vet, nästa gång kanske det är du som får en ...
Så här en vecka efter det som bla blivit omnämnt som "bästa tävlingen någonsin i Sverige" och "En helt makalös helg" så vill, återigen, passa ...
Det ingen visste var att @redbullsuggandaddy har AC och att vår DJ är naken undertill... #summerthrowdown #tanumstrand #throwdownevents #crossfit #throwdown #throwdowns #crossfitgirls #svensktkosttillskot #casall #eleiko ...
Alla vi som älskar korven klappar nu...😂 Massa nya fina bilder från @sportbilden ute på vår Facebooksida nu!
#summerthrowdown #tanumstrand #throwdownevents #crossfit #throwdown #throwdowns #crossfitgirls ...

Load More

Kontakta oss

Vi älskar att prata med er

205Days
8Hours
23Mins
5Secs

kvar till Summer Throwdown.