The fittest cop in Sweden!

Polis-SM i Funktionell Fitness, 6:e december 2019!

Förra årets succé upprepas! Polis-SM i Funktionell Fitness 2019 hålls på en av de häftigaste platserna i Sverige! Nämligen inne på Fitnessfestivalen som är norra Europas största event inom Träning, Hälsa och Skönhet. Datumet är den 6:e december och det är en individuell tävling som är uppdelad i två åldersklasser. Se nedan. Alla klasser kommer köra event som i grunden är de samma men nedskalade för atleterna i +40 klassen. Damer och herrar tävlar i olika klasser.

Klasser

Herrar
Damer
Herrar +35 (från året du fyller 35)
Damer +35 (från året du fyller 35)
Herrar +40  (från året du fyller 40)
Damer +40 (från året du fyller 40)

Anmälan

Kostnad för deltagande är 700 kr. I deltagaravgiften så ingår också entré till Fitnessfestivalen hela helgen.Då vi kommer ha begränsat antal platser så är det först till kvarn som gäller. Kravet att för att få delta är att man är anställd vid en polismyndighet, är polisaspirant eller polisstudent.

Fitnessfestivalen är norra Europas största event inom träning, fitness och aktiv hälsa. 2019 års upplaga går av stapeln 6:e december och pågår till och med 2 december. Under lördag och söndag pågår tävlingen Fitnessfestivalen Throwdown  mitt inne på mässans område och det är på samma tävlingsyta som årets upplaga av Polis-SM i Funktionell Fitness kommer at avgöras.

Klicka här för anmäla dig.

Efter att du fyllt i ovan formulär så måste du också erlägga betalningen via swish till 0723990780 eller till Handelbanken Clearingnummer: 6140 kontonummer: 984133518 Märk betlaningen med ditt namn.

Arrangörer

Arrangörer av Polis-SM i Funktionell Fitness är Svenska Polisidrottsförbundet tillsammans med sveriges största arrangör av tävlingsevent Throwdown Events. Bakom arrangemanget står också Stockholmsmässan och Fitnessfestivalen.

Publik

Publik är såklart hjärtligt välkomna. För att komma in och se på Polis-SM så måste du lösa entré till Fitnessfestivalen.

Vi är både glada och stolta över att kunna återupprepa succén från förra året och återigen arrangera Polis-SM i Funktionell Fitness inne på Fitnessfestivalen tillsammans med Throwdown Events.

Mikaela KellnerOrdförande i Polisidrottsförbundet

kvar till Polis-SM i Funktionell Fitness.