Halmstad Arena, 9 - 10 oktober 2021!

Halmstad Throwdown är södra Sveriges bästa arenatävling där nybörjare och Intermediate-atleter gör upp om segern. Inramningen och förutsättningarna för ett bra event är makalöst bra och 2021 kör vi åter igen! Två en-dagarstävlingar för att kunna ge fler atleter tid på arenagolvet. Är du sugen på att börja tävla så är det här tävlingen för dig!

Publikbiljetter

Bjud in din familj, dina vänner från boxen till en fartfylld och spännande helg i Halmstad Arena!

Klasser lördag - Intermediate

Par om två herrar - 2200 kr / lag Par om två damer - 2200 kr / lag

Vi förväntar oss att ni hanterar de flesta rörelser med stång, hantlar, kettlebells etc.  Vikterna är även i intermediate-klassen reducerade jämfört med RX. I intermediate hanterar ni flertal gymnastiska övningar.

Ej unbroken handstand walk / ej ring muscle ups / ej legless rope climb

Par om två herrar - 2200 kr / lag Par om två damer - 2200 kr / lag

Du hanterar samtliga övningar med all tänkbar utrustning och behärskar alla gymnastiska moment. Be prepared for anything and everything!

 

Klasser söndag - Scaled

Par om två herrar - 2200 kr / lag Par om två damer - 2200 kr / lag

Endast tävlat fåtal gånger utanför boxen. Du kan förvänta dig enklare gymnastiska rörelser samt övningar med stång, kettlebells etc där vikterna är kraftigt reducerade jämfört med RX-klassen.

Ej double unders / ej handstand walk / ej handstand push-ups / ej chest to bar / ej muscle ups / ej rope climb

Förra årets wodar!

Här hittar du wodarna från 2020 års tävling. Perfekt om du undrar vilken nivå tävlingen är på eller om du vill tjuvträna inför årets tävling, men självklart kommer inte samma wodar! 

Huvudpartners

Uppdaterat 2002-02-06

Information om inregistrering

Inregistrering kommer att ske online och öppnar söndag eftermiddag. Du (eller din lagkamrat) har fram till onsdag 12.00 på er att registrera ert deltagande. Därefter finns ingen möjlighet att checka in och laget räknas som ej deltagande.

Du checkar in från din profil i Active Perfection. Du kommer också få ett mail direkt från Active Perfection med en knapp där du enkelt kan trycka för att checka in. 

Preliminärt tidschema

Lördag Intermediate: 

10:20 – Samling för atleter = Info + Brief. Obligatoriskt för samtliga atleter.
11:45 – Heat 1 start
18:30 – Prisutdelning

Söndag Scaled:

08:00 – Samling för atleter = Info + Brief. Obligatoriskt för samtliga atleter.
09:30 – Heat 1 start
17:00 – Prisutdelning

Observera att samtliga tider är cirkatider och kan komma att ändras. Fullständiga heat-listor och schema kommer släppas först dagarna innan tävling. 

Dusch / Omklädningsrum

Då vi är på en sportarena så finns alla bekvämligheter tillgänliga. Lämna inga värdesaker i omklädningsrumet.

Utrustning

Ta med sedvanlig utrustning för alla tänkbara moment som kan dyka upp i en tävling i Crossfit. Egna hopprep tas med.

Nivå på tävlingen

SCALED
Endast tävlat fåtal gånger utanför boxen.
 Du kan förvänta dig enklare gymnastiska rörelser samt övningar med stång, kettlebells etc där vikterna är kraftigt reducerade jämfört med RX-klassen.

Ej double unders / ej handstand walk / ej handstand push-ups / ej chest to bar / ej muscle ups / ej rope climb

INTERMEDIATE
Vi förväntar oss att du hanterar de flesta rörelser med stång, hantlar, kettlebells etc. Vikterna är även i Intermedieate-klassen reducerade jämfört med RX. I intermediate hanterar du flertal gymnastiska övningar.

Ej unbroken handstand walk / ej ring muscle ups / ej legless rope climb

Arenan

Halmstad Arena är utan tvekan en av södra Sveriges mäktigaste idrottsarenor som varje år lockar tusentals åskadare till att hejja på alla makalösa atleter i Halmstad Throwdown. Halva arenan fyller vi som tävlingsområde medan den andra besöks av utsällare / samarbetspartner som alla bidrar till att maximera stämningen!

 

close

 
En riktigt proffsigt anordnad tävling, med spännande och roliga events både för atleter och publik. Bra planering, ffa med tanke på hur många lag som deltog totalt. Nästa år kommer vi med minst lika många lag!!
 
 
– Johanna, headcoach på Lådan

 

ANMÄL DIG HÄR