Våra tävlingar

Our vision is to create surprisingly Crossfit competitions which is an experience for both athletes and the audience.
We believe that the only way to make the sport grow is to take the sport outside the boxes!

Events Beyond The Usual

Every Journey Start With a Single Step

2019 kommer Halmstad Throwdown att pågå under två dagar. Det ger oss möjlighet att erbjuda fler nybörjare chansen att tävla i en kvalitativ tävling och det ger oss också möjlighet att erbjuda roligare och mer utmande event.

Just Prepare To Be Surprised

Nordens största och bästa lagtävling för lag om 4:a personer. Varje lag består av 2 damer och 2 herrar. Nivån är intermediate/rx där alla lag kör samma wodar på lördagen, och delas på söndagen. Givetviss finns det också en masterklass. 2019  går Sweden Throwdown i Stockholm för första gången!

Fun In The Sun

Sommarens bästa lagtävling, där du och två vänner (valfria kön) tävlar mot hundratals andra lag på makalösa TanumStrand i det underbara Bohuslän. Det här är en tävling som är mer än bara tävling. Det är en riktig upplevelse! Nivån är intermediate men vi välkomnar även duktigare atleter. Masterklass finns.

Vår nya tävling mitt inne i Göteborg

Detta är en tävling för både atlet och publik! För er som inte vet så är det på just Bananpiren, där STCC tävlingar och Gothenburg Cityrace körts i flera år. Prana i tävlingsnamnet skvallrar om det som händer på platsen samtidigt som vi köttar – nämligen Prana Träningsfestival!

 

For The Love Of The Game!

Sveriges fetaste tävling, mitt inne på fullsatta Fintessfestivalen, inför fullsatta läktare och ett makalöst tryck. Tävla indiviudellt eller i team om två (herr&herr eller dam&dam). Du tävlar en dag men givetviss ingår entré till Fitnessfestivalen alla tre dagar. Eventen är skapade så att alla kan vara med och vi välkomnar duktigare atleter.

Vi utser Sveriges mest vältränade polis

Tillsammans med Polis Idrottsförbundet arrangerar vi Polis-SM i Funktionell Fitness. Tävlingen kommer att gå av stapeln under fredagen på Fitnessfestivalen och vinnarna kommer därefter kunna titulera sig Sveriges mest vältränade polis! Det finns två klasser, där gärnsen för master går vid 40 år.