Podcast – Timecap 15 minutes

24
Okt

Timecap 15 minutes – Vi busringer till Kajsa och sedan Roger.

Ett avsnitt med brist på fantasi som får oss att ringa till både Kajsa och Roger och inte gör dom oss besvikna. Ett fullmatad avsnitt där vi pratar om allt från plugg till Games 2012 och Roger avslöjar hur han kunde springa vilse under Summer Throwdown förra året.
Read More
16
Okt

Timecap 15 minutes – Homans påtvingade intervju av Stefan.

Homan tror att han är Skavlan och han har tjatat i flera veckor om att få intervjua Stefan. Han till och med tvingade Stefan att spela överraskad. Men vem vet, kanske får du veta någto nytt. Lyssna och hör efter vet ja.
Read More
11
Okt

Timecap 15 minutes – Homan skällde ut en elektriker!

Homan behövde prata av sig då han lyckades dra sönder sin nyopererade axel idag. Hur det gick till? Det får ni svar på i podden!
Read More
01
Okt

Timecap 15 minutes – Jag är den vältränade på jobbet med den tjocka i boxen?

Homan och Stefan diskuterar träningsmani och känslan kring att vara den "vältränade" på jobbet men den "tjocka" i boxen! Homan får också svara på frågan om varför han har tatuerat in Throwdown Events -loggan på axeln samt vi drar igång en tävling där det gäller att döpa Stefan och Lollos son. Startplatser i både Fitnessfestivalen...
Read More
24
Sep

Timecap 15 minutes – Nyhetsbrev för Fitnessfestivalen Throwdown

Stefan ringer en oförberedd Homan för att diskuetra innehållet i nyhetsbrevet som ska gå ut i morgon angående Fitnessfestivalen Throwdown.
Read More
20
Sep

Timecap 15 minutes – Kombinera relation och träning. Går det?

I det här avsnittet reder Homan & Stefan ut om det går att kombinera en relation med träning och till sin hjälp får dom en något överraskad Camilla Salomonsson Hellman. Men den stora frågan , som fortfarande hänger i luften, är vilken serie Camilla och Joakim kollar på just nu?!
Read More
13
Sep

Podcast Timecap 15 minutes – Skador inom CrossFit

I det andra avsnittet tar Homan & Stefan dig tillbaka till skadedrabbade tillfällen och reder ut vilka tre saker som var det bästa med helgens Gothia Prana Throwdown! Homan tar oss tillbaka till en sexshop i Castro-disktriktet i San Francisco samt avslöjar allt om hur det är att använda Poppers.
Read More
04
Sep

Podcast Timecap 15 minutes – Vem vinner valet om det avgörs i Crossfit?

Stefan och Homan skjuter från höften och reder ut vilken partiledare som skulle vinna regeringsmakten om det hela avgjordes i en Crossfit-tävling. Vi pratar också om hur Helena Falk reagerar på parkeringsböter samt avslöjar ett event för helgens Gothia Prana Throwdown!
Read More