Podcast – Timecap 15 minutes

12
Dec

Timecap 15 minutes live från Fitnessfestivalen med Camilla Salomonsson Hellman

Timecap 15 minutes live från Fitnessfestivalen där vi intervjuar Sveriges med vältränade tjej Camilla Salomonsson Hellman!
Read More
25
Nov

Timecap 15 minutes – Sugen på Sweden Throwdown?

Den 4-5 maj går Sweden Throwdown, för första gången, av stapeln i Stockholm då över 100 lag tar över A,B och C-hallen i Solnahallen för en fullmatad helg som saknar motstycke! Vi ringer upp vår kollega Sharam Alborz för att tillsammans försöka sätta ord på hur mäktigt, kul, underbat, trevlig, gemytlig och bra tävling Sweden...
Read More
17
Nov

Timecap 15 minutes – Homan biktar sig om sin ovana att otrohetsträna!

Homan bekänner för padre Stefan om att han löpande begår den åttonde dödssynden. Nämligen otrohetsträning. Genom ett telefonsamtal till Cissi Sandqvist tar vi också tempen på otrohetsträningens huvudstad: Norrköping.
Read More
24
okt

Timecap 15 minutes – Vi busringer till Kajsa och sedan Roger.

Ett avsnitt med brist på fantasi som får oss att ringa till både Kajsa och Roger och inte gör dom oss besvikna. Ett fullmatad avsnitt där vi pratar om allt från plugg till Games 2012 och Roger avslöjar hur han kunde springa vilse under Summer Throwdown förra året.
Read More
16
okt

Timecap 15 minutes – Homans påtvingade intervju av Stefan.

Homan tror att han är Skavlan och han har tjatat i flera veckor om att få intervjua Stefan. Han till och med tvingade Stefan att spela överraskad. Men vem vet, kanske får du veta någto nytt. Lyssna och hör efter vet ja.
Read More
11
okt

Timecap 15 minutes – Homan skällde ut en elektriker!

Homan behövde prata av sig då han lyckades dra sönder sin nyopererade axel idag. Hur det gick till? Det får ni svar på i podden!
Read More
01
okt

Timecap 15 minutes – Jag är den vältränade på jobbet med den tjocka i boxen?

Homan och Stefan diskuterar träningsmani och känslan kring att vara den "vältränade" på jobbet men den "tjocka" i boxen! Homan får också svara på frågan om varför han har tatuerat in Throwdown Events -loggan på axeln samt vi drar igång en tävling där det gäller att döpa Stefan och Lollos son. Startplatser i både Fitnessfestivalen...
Read More
24
sep

Timecap 15 minutes – Nyhetsbrev för Fitnessfestivalen Throwdown

Stefan ringer en oförberedd Homan för att diskuetra innehållet i nyhetsbrevet som ska gå ut i morgon angående Fitnessfestivalen Throwdown.
Read More
20
sep

Timecap 15 minutes – Kombinera relation och träning. Går det?

I det här avsnittet reder Homan & Stefan ut om det går att kombinera en relation med träning och till sin hjälp får dom en något överraskad Camilla Salomonsson Hellman. Men den stora frågan , som fortfarande hänger i luften, är vilken serie Camilla och Joakim kollar på just nu?!
Read More