Throwdown Events bjuder in till en unik individuell tävling där dina färdigheter med skivstången sätts på prov! Anmäl dig idag via activeperfection.com – kval-workoutsen är konstruerade så att (nästan) alla kan vara med, oavsett nivå och tidigare tävlingserfarenhet.

Onlinekval - 20 sep till 5 okt

Ta chansen att visa vem som hanterar en skivstång bäst av alla! Onlinekvalet till Barbell Boom Boom kostar 100 kronor och består av två stycken workouts, där endast skivstång nyttjas! Anmälan och registrering av resultat sker på Activeperfection.com.

De främsta atleterna i varje klass (dam & herr) kommer bjudas in till finalen den 2:a november.

Final - 2:a november

Unik indiviudell tävling där ett fåtal herrar och damer gör upp om segern! Under finalen kommer varje atlet få genomföra flertalet wodar där den enda utrustningen är skivstång! Finalen går av stapeln under Swefit Expo – Åby Mässan, Mölndal. Om du kvalar och blir erbjuden plats så är kostnaden 700 kr.

Det här är en tävling du inte får missa!

Onlinekvalet är enkelt. Du genomför kval-workoutsen vid ett tillfälle som passar dig och därefter registrerar du själv ditt resultat i Activeperfection.com.  Tävlingsledningen har rätten att begära in video för att verifiera ditt resultat. Se till att ha en person, som agerar domare, och kollar standards och räknar reps.

 

Viktiga datum!

8:e sep: Anmälan öppnar
20:e sep: Kval-WOD 1 släpps. (Här på hemsidan, på Facebook och via mail till de anmälda)

28 sep 12:00: Resultat WOD 1 ska vara registrerat i Activeperfection + anmälan stänger.
28 sep 13.00: Kval-WOD 2 släpps. (Här på hemsidan, på Facebook och via mail till de anmälda)
5 okt: Resultat WOD 2 ska vara registrerat i Activeperfection

6 okt: Inbjudningar till finalen sänds ut.